Twee keer zoveel aandacht bij een Google virtuele tour

‘Verdubbel de impact’ is de stelling waar Google op dit moment mee adverteert om Google Street View te promoten en ondernemers te wijzen op de mogelijkheden die ze onbenut laten liggen.

Arjun Raman de  Technical Program Director van Google Street View sprak afgelopen mei (2016) tijdens de Street View Summit in Amsterdam. Op dit moment zijn er al meer dan 500.000 locaties te zien in 300 landen en dat gaat met een enorm tempo omhoog naar 50 miljoen locaties, zo is de ambitie van Google.

Ambitieus? Nee, want de VR revolutie staat er aan te komen. Ieder bedrijf dat mee wil tellen wil zichtbaar zijn op Street View met een 360º virtuele tour. Google Maps, Street View en binnenkort Virtual Reality zijn de tools, waarmee potentiële nieuwe bezoekers een stad, straat of onderneming verkennen. Ook Facebook investeert fors in deze nieuwe manier van ontdekken.

engbers_lederwaren
Engbers Lederwaren in Hengelo https://goo.gl/ECGX87

“Vermeldingen met foto’s en een virtuele tour hebben twee keer zo veel kans interesse te wekken,” aldus Raman. De Street View Trusted fotograaf (MediaSignaal) doet dit voor ondernemers in de omgeving Hengelo, Enschede, Almelo. Is sinds 2012 als zodanig actief en daarom de meest ervaren partij in Twente.

Uitstekende professionele kwaliteit tegen betaalbare tarieven. Een investering die zich zelf terugverdient. Waar moet je dan aan denken? Vanaf €175 voor kleinere locaties.

Meer informatie? Lees ook Virtuele rondleiding toevoegen of neem contact op voor gratis advies

Deel dit artikel
Facebooktwitterlinkedinmail
Twee keer zoveel aandacht bij een Google virtuele tour