Terre des Hommes, voor het betere goede doel

Deze liefdadigheidswinkel in het winkelcentrum Klein-Driene aan de Mozartlaan in Hengelo kun je van binnen bekijken met Indoor Street View, geproduceerd door MediaSignaal.

Bij dit type winkel loop je af en toe tegen iets heel bijzonders aan en dat voor extreem weinig geld. In deze onzekere tijden mooi meegenomen. Het geeft een dubbel lekker gevoel, aan de ene kant geef je heel weinig uit en aan de andere kant doneer je ook nog eens voor een goed doel. Mooier kan bijna niet. Bovendien is tweede hands altijd cool. Een ander goed argument is dat je verspilling tegengaat. Het goede doel is de reden waarom MediaSignaal deze Street View heeft gesponsord zodat deze Terre des Hommes winkel hieraan geen kosten heeft.

Het assortiment bestaat uit zo’n vier a vijf categorieën. Kleding, boeken, speelgoed, huishoudelijke artikelen (‘blokker’) en kleine dingen zoals sieraden, ansichtkaarten etc. Ze hebben geen apparatuur, meubels of witgoed. Iedere week is een indrukwekkend leger vrijwilligers in de weer om de vele gedoneerde goederen uit te zoeken en te prijzen. Vaak zijn dat gepensioneerde of oudere mensen die zichzelf graag nuttig willen maken. Prachtig toch? Daar slagen ze zeker in. De goede doelen die Terre des Hommes ondersteunt zijn heel noodzakelijk en praktisch. Ze helpen vooral noodlijdende kinderen en begeleiden echte projecten. Niet zo maar geld geven maar lokale mensen helpen projecten te realiseren voor kinderen. Denk aan onderwijs, gezondheidszorg etc. De projecten vinden plaats in een aantal landen in Zuid-Azië, Oost-Afrika, Zuid-Amerika en Zuidoost-Azië. Terre des Hommes voelt goed. Lees meer over de organisatie op de www.terredeshommes.nl Dankzij deze bijdrage van MediaSignaal is de winkel in Hengelo de eerste Terre des Hommes winkel in Nederland die op Google Indoor Street View staat.

Stichting Terre des Hommes Hengelo
Mozartlaan 17, 7557 DK Hengelo

Terre des Hommes op Google+

Uw onderneming ook op Google Indoor Street View? Contact MediaSignaal

Deel dit artikel
Facebooktwitterlinkedinmail
Terre des Hommes, voor het betere goede doel