Winkelketens

Met een team van ervaren fotografen is MediaSignaal in staat om een complete winkelketen binnen korte tijd online beter zichtbaar te maken. De kracht van een fysieke winkel kan vaak veel beter worden benut.

Meestal worden foto-opdrachten voor een winkel of showroom gegeven door een zelfstandige lokale ondernemer of franchisenemer. Deze raakt dan overtuigd van het belang om op Google beter vindbaar te zijn met mooie professionele foto’s waaronder Google Streetview voor binnen. 

Het beter vindbaar maken op Google van een complete winkelketen stuit vaak een langlopende marketingstrategie die zich niet richt op de ad hoc beleving van een potentiële klant die zoekt op Google Maps en Google Search.

Zowel het gericht zoeken als het toevallig vinden van een specifieke locatie verhogen de aantrekkingskracht van een winkel. Vinden is ontdekken. Zien is geloven.

De customer journey is deze manier dus in twee stappen. Eerst vanaf je mobiel of desktop de winkel ontdekken, dan er naar toe.

Trouwens, hoe handig is het niet als je de winkels altijd zichtbaar hebt? Dit is voor zowel de klant als de organisatie zelf belangrijk. De kracht van een fysieke winkel moet beter worden benut. Deze vorm van promotie is een standaard ‘must have’ en  blijft altijd staan. De enige kosten zijn voor de handelingen van de fotograaf.

Boek nu uw 24 uurs etalage!

Decokay te Enschede

 

 

Deel dit artikel
Facebooktwitterlinkedinmail
Winkelketens