Reviews en foto’s hebben impact op Google Maps

Goede reviews en ratings (*****) zijn belangrijk op Google Maps. Uw klanten zien ze en de ervaringen van anderen geven vaak de doorslag.

Als fotograaf van Google Maps maak ik aantrekkelijke foto’s voor winkels, showrooms, restaurants etc. Die verhogen de ranking en maken de locaties vindbaar voor klanten. Ze verkennen en vergelijken op deze manier . Als ik de ‘Google Streetview voor binnen’ maak is dat verbluffend effectief in het aantrekken van nieuwe klanten.

Maar reviews schreef ik zelden. Totdat Google mij berichtte dat zo’n recensie wel 50 tot 100 keer per week bekeken wordt. Als erkend Google fotograaf  en local guide springen mijn recensies er uit. Dus kan ik op uw verzoek ook een recensie schrijven als ik foto’s kom maken. Stuur me een bericht als u meer wilt weten over deze combi-aanbieding.

Recensies op Google Maps hebben grote invloed op het koopgedrag

Recensies op Google Maps hebben grote invloed op het koopgedrag

Dat 360° foto’s (‘Streetview voor binnen’) effectief is blijkt eveneens uit andere internet rapporten. De foto’s die ik maakte voor Restaurant Bridges worden ruim 600 keer per week bekeken.

Restaurant Bridges in Amsterdam door MediaSignaal
Restaurant Bridges in Amsterdam is in drie jaar tijd ruim 90.000 keer bekeken, gemiddeld dus 600 keer per wek

Wilt u weten hoe Google ‘Streetview voor binnen’ in zijn werk gaat? Lees dan dit artikel High Quality Streetview foto’s van uw bedrijf. De eerste indruk.

De combi-aanbieding (foto’s op Google Maps met recensie) is beperkt leverbaar en is alleen geldig bij tegelijk boeken. Voor meer vragen gebruik het contactformulier

 

 

Deel dit artikel
Facebooktwitterlinkedinmail
Reviews en foto’s hebben impact op Google Maps