De impact van de nieuwe Google Maps app op ondernemingen

De nieuwe Android app voor Google Maps die op 10 juli 2013 werd gepubliceerd bouwt voort op de huidige app voor iPhone. Deze laatste app wordt binnenkort ook aangepast aan de nieuwe ontwikkelingen. Daarmee zal dan ‘Google Maps for mobile’ nieuwe stijl snel ingeburgerd raken. Ondernemers opgelet, Google Maps zal een grote rol gaan spelen bij het vinden van nieuwe klanten.

Ondernemingen zoeken, vinden en beoordelen op de Google Maps for mobile en tablet

Deze ontwikkeling geeft kansen aan locaties en ondernemingen die hun aanwezigheid op Maps organiseren. Wat vooral interessant is zijn de mogelijkheden voor gebruikers om nieuwe locaties te ontdekken met zoeken en browsen. Denk dan vooral aan plekken voer winkelen, dienstverlening, eten en drinken en overnachting. Met de foto’s die staan op de Google+ pagina, alsmede de virtuele tour, kan de ondernemer zijn klanten naar zijn zaak lokken. De ondernemer speelt daar zelf een grote rol in en kan bepalen hoe hij overkomt op zijn klanten bij de eerste indruk via Maps.

 

de nieuwe app voor Google Maps is helemaal ontworpen voor gebruik op tablets en smartphones

Google Maps for mobile en tablet gaat veranderen hoe bedrijven zich moeten presenteren om met bezoekers te communiceren. Google Bedrijfsfoto’s kan daarbij uitstekend helpen. Laat zien dat je bestaat en dat je goed bent dat is het thema voor de rest van 2013.

MediaSignaal is actief in heel Overijssel, in Nederland kan de Google vertrouwde fotograaf u van dienst zijn via deelname aan Bedrijfsfoto Groep Nederland. Voor meer informatie over Google Bedrijfsfoto’s en gratis advies neem contact op met MediaSignaal.

 

 

 

Deel dit artikel
Facebooktwitterlinkedinmail
De impact van de nieuwe Google Maps app op ondernemingen