Google+ bedrijfspagina’s met 360° fotografie

Google+ bedrijfspagina’s gaan steeds vaker bij de Google zoekresultaten een grotere rol spelen.

Een bedrijf moet niet alleen een Google+ bedrijfspagina (Google+ Lokaal) vermelding hebben maar moet deze ook beter maken dan die van concurrenten. Dat bereik je met foto’s en met 360° virtuele tours. Deze ‘streetview voor binnen’ kunnen bedrijven verkrjigen door de Google Trusted Photographer in te schakelen.

Als Herbert Capelle van MediaSignaal de Google+ bedrijvenpagina vult met foto’s en 360° foto’s en de gegevens bijwerkt en volledig maakt, dan ontstaat er bij de zoekresultaten een link naar de Google+ pagina. Je ziet dan rechts naast het zoekresultaat enkele foto’s en een kaartje, elementen uit de Google+ pagina.

Steeds vaker hebben opvallende en succesvolle bedrijven ook 360° foto’s, oftewel Google streetview technologie voor binnen. De klant ziet dan een link ‘binnenkijken’, de perfecte manier om je locatie te promoten. Voor een voorbeeld zie deze link https://www.google.nl/#q=ophof+opticien

ophof-screenshot

De Google+ bedrijfspagina in dit voorbeeld

De zoekmachine kan je bedrijf zichtbaar maken, maar dan moet er wel materiaal voorhanden zijn die Google interpreteert als zijnde foto’s van jouw onderneming. Herbert Capelle van MediaSignaal is een Google Trusted Photographer die met het Google bedrijfsfoto’s programma die foto’s aan de Google+ pagina gaat toe voegen, inclusief een ‘streetview voor binnen’.  Voor een prijsopgave stuur je een mail met het contactformulier.

media-signaal-cricle-logo64

Deel dit artikel
Facebooktwitterlinkedinmail
Google+ bedrijfspagina’s met 360° fotografie