Belangrijk: claim uw Google+ bedrijfspagina

Heeft u als ondernemer een Google+ Bedrijfspagina, maar beheert u deze pagina niet? Dan bestaat er de kans dat uw vermelding verdwijnt.

verso

De foto’s en virtuele tour die wij van uw locatie gemaakt hebben zal dan ook verdwijnen. Bovendien laat u een kans liggen om deze pagina zelf bij te houden zodat de gegevens die er op vermeld staan altijd kloppen. Denk aan de openingstijden en de categorie. De Google+ Bedrijfspagina wordt steeds belangrijker voor uw vindbaarheid. Het is eigenlijk het gratis alternatief op de telefoongidsvermelding

Wat te doen? Ga naar uw bedrijfspagina. Deze kunt u opzoeken via de standaard Google zoekmachine of Google Maps.(In het voorbeeld is dat https://plus.google.com/116261848220007806668 )U zoekt nu naar deze box op de pagina met daarin de volgende tekst  en button:
Is dit je bedrijf? Deze pagina beheren
(Is this your business? Manage this page)

isditjebedrijf

Klik op de button. U moet inloggen met een Google account en deze eventueel eerst aanmaken. U wordt beheerder als u de thuisgestuurde pincode heeft ingevoerd voor verificatie.

Heeft u interesse in meer informatie over de Google+ vermelding of op de manier waarop uw locatie in Google Maps staat?  Ga naar www.mediasignaal.nl , uw partner in digitale marketing en Google Maps Business View

Deel dit artikel
Facebooktwitterlinkedinmail
Belangrijk: claim uw Google+ bedrijfspagina