Beste collega, heb je dit al?

Als actieve ondernemer maakt u natuurlijk gebruik van het internet. Met de publicatie van foto’s en een virtuele tour van uw onderneming op Google Maps gaat u een belangrijke stap voorwaarts zetten. Collega ondernemers zouden hier ook gebruik van kunnen maken. Wellicht is hun locatie ook geschikt om op deze manier aandacht te krijgen van potentiële klanten.

Google Maps Business View is het project waarbij u met foto’s en een virtuele tour uw locatie digitaal kunt promoten. Het resultaat wordt gepubliceerd op Google Maps, uw Google+ bedrijfspagina, eventueel verbonden met Google Streetview. De foto’s worden ook zichtbaar bij de Google zoekresultaten, zoals hieronder

blue-shakura
Google zoekresultaten laten de foto’s van uw locatie zien

Zoeken en resultaten vergelijken, het wordt alleen maar belangrijker, zeker nu zoveel mensen een smartphone of tablet gebruiken in aanvulling op laptop of desktop. Een virtuele tour (street view voor binnen ) kan moeiteloos doorgeplaatst worden van Google Maps naar uw eigen website. Hieronder een voorbeeld.

Herbert Capelle van MediaSignaal is Google gecertificeerde fotograaf die voor ondernemers een virtuele tour kan produceren en publiceren. Daarbij maakt hij gebruik van Streetview technologie en een serie bedrijfsfoto’s. Contact opnemen voor een afspraak.

Samengevat zijn de voordelen groot, met name door het zichtbaar maken van uw locatie op Google. De eenmalige kosten zitten alleen in de fotografie. Daarbij wordt uw als opdrachtgever eigenaar van de bedrijfsfoto’s en kunt deze overal gebruiken.

Wilt u het artikel delen? Gebruik dan een van onderstaande buttons:

Deel dit artikel
Facebooktwitterlinkedinmail
Beste collega, heb je dit al?