Onmisbaar voor de ondernemer: Google Mijn Bedrijf

Heeft u een fysieke locatie en ontvangt u daar uw klanten? Dan is er nu Google Mijn Bedrijf. Als u geen e-business of megabedrijf bent is SEO vaak te duur en kost te veel tijd. Gevonden worden op Google draait voor een filiaal of MKB bedrijf vooral om locatie en online activiteiten. Google+ is de nieuwe telefoongids, onmisbaar dus.

Essentieel is dat uw online profiel compleet is. Met Google Mijn Bedrijf (Google My Business) kunt u dit realiseren. Door een duidelijk profiel komen uw klanten rechtstreeks in contact met u, of ze u nu zoeken op Google Zoeken, Maps of Google+.

Ga naar Mijn bedrijf op Google+,‎ te vinden op www.google.nl/business‎ voor het aanmaken van een gratis Google profiel. Vanuit één plek kunt u nu uw bedrijf beheren voor diverse producten zoals Google+, Google Maps en Google Zoeken.

Google Mijn Bedrijf
Google Mijn Bedrijf

Doordat bijna alle klanten tegenwoordig met een smartphone of tablet in de weer zijn is het belangrijk om goed vindbaar te zijn. Een goede Google+ pagina is daarom enorm van belang. Efficiënter en goedkoper dan adverteren in traditionele media kunt u uw vermelding verrijken met foto’s en een virtuele tour, oftewel ‘Streeview voor binnen’. MediaSignaal is door Google gecertificeerd om deze diensten voor uw locatie aan te leveren.

Wij willen u graag ondersteunen met Google Mijn Bedrijf, met uw vermelding op Google Maps en met het publiceren van een virtuele tour. U kunt ons bereiken via het contactformulier.

Deel dit artikel
Facebooktwitterlinkedinmail
Onmisbaar voor de ondernemer: Google Mijn Bedrijf