Hoe gaan wij te werk?

SInds 2012 ben ik virtuele tour 360° graden fotograaf voor bedrijven die een ‘streetview voor binnen’ van hun bedrijfslocatie wensen. Daarmee verhogen mijn opdrachtgevers op effectieve wijze hun zoekmachinewaarde en de vindbaarheid van hun bedrijf.

Hoe zit een fotoshoot voor Google Street View er uit? De 360 graden virtuele tour maak ik met behulp van mijn camera, speciale lens en statief. De high quality foto’s verwerk ik met behulp van de street view tools die ik als Google gecertificeerde fotograaf tot mijn beschikking heb. Het resultaat is professioneel en effectief. Dezelfde technologie als Google streetview, maar dan handmatig en zorgvuldig uitgevoerd.

Ik trek meestal twee uur uit voor een shoot en maak ook een aantal sfeer- en detailfoto’s. Alle foto’s worden uw eigendom en u heeft dus meteen ook foto’s van uw locatie.

De panoramafoto’s worden als virtuele tour gepubliceerd op Google Maps en komen ook te voorschijn bij het zoeken op Google. De link met uw locatie en uw website worden door Google automatisch gelegd en daardoor wordt uw bedrijf als professioneel en belangrijk geïnterpreteerd. De zoekmachinewaarde van uw bedrijf neemt toe.

Deze vorm van virtuele tour kent belangrijke voordelen. De foto’s hebben hun marketing effect op Google Maps terwijl u de tour ook kunt doorplaatsen op uw eigen website.

Als onafhankelijke en zelfstandige fotograaf opereer ik tegen redelijke prijzen. Geen verkooppraatjes maar oplossingen waar u als ondernemer wat aan heeft.

Ik werk vanuit Hengelo door het hele land en ben vaak te vinden in Enschede en Almelo en omgeving. Waar ook ter wereld kan ik voor dit werk ingezet worden of zoek ik contact met één van mijn collega’s.

Heeft u advies  en meer informatie nodig over digitale marketing, fotografie of Google producten? Dan wil ik u graag helpen. Neem gerust contact op

Herbert Capelle

 

Deel dit artikel
Facebooktwitterlinkedinmail
Hoe gaan wij te werk?