Summer Sale bedrijfsfotografie voor Google Maps / Streetview

Profiteer nu van de zomeraanbieding. Boek tussen nu en 31 juli 2018 en krijg tot 30% korting over een fotoshoot. Zo lang de voorraad strekt, er zijn nog ongeveer 20 slots beschikbaar. De opdrachten worden tussen nu en begin september uitgevoerd.

Bel gerust met 074-2470597 of stuur een bericht via het contactformuler voor een offerte

Met Google Streetview fotografie en Google Maps marketing voor bedrijven, winkels , showrooms, horeca etc maak je je onderneming heel erg zichtbaar en vindbaar in de Google zoekresultaten en op Google Maps.

Absoluut essentieel voor iedere ondernemer die meer klanten wil bereiken. Mensen die u nog niet kennen komen helemaal niet op uw website, maar krijgen hun eerste indruk via de foto”s die ik op het Google netwerk publiceer. Sommige van deze foto’s worden meer dan 500 x per week bekeken en leveren tientallen extra klanten op.

In tegenstelling tot andere marketing- en advertentiekosten is promotie met Google Maps fotografie gericht op waardevolle klanten die al actief op zoek zijn. Bovendien verloopt de publicatie niet, het blijft er altijd op staan, waardoor de investering in de kosten (voor uitsluitend de fotografie) zich blijft terugverdienen.

U wou waarschijnlijk toch al nieuwe foto’s hebben in hoge kwaliteit, dus waarom niet. Deze foto’s zijn uw eigendom en u mag ze overal voor gebruiken.

Deze foto behaalt gemiddeld 400 views per week. Het is een foto uit een serie, het totaal aantal views is dus nog veel hoger.

De Google Streetview van Blooomingdale Beach in Overveen door Herbert Capelle/MediaSignaal

Niet in combinatie met andere aanbiedingen of bestaande afspraken en offertes. Geldig zolang de voorraad strekt.

Deel dit artikel
Facebooktwitterlinkedinmail
Summer Sale bedrijfsfotografie voor Google Maps / Streetview