Welke autodealers laten hun showroom overal zien?

De beste autobedrijven luidt het antwoord op deze vraag. Een streetview virtuele maakt een showroom namelijk permanent en overal zichtbaar. Laten we het eens vanuit de beleving van een klant bekijken.

Wat is leuker dan een nieuwe auto te zien blinken, hem te ruiken, te voelen en uit te proberen? Niets, 360º VR gaat dát niet voor je veranderen. Maar hoe kwam je eigenlijk bij deze dealer terecht? Ook al kende je dit autobedrijf, je ging toch even Googlen met je smartphone, tablet of desktop en stuitte op een topdealer. Bovenaan in de zoekresulaten viel je oog meteen op de prachtige foto’s van het bedrijf en klikte je op de 360 graden tour van hun eigen echte Google Streetview. Wauw, daar wil ik van de week nog even kijken.

De potentiële klant checkt de adresgegevens nog even. Dankzij de Google Maps vermelding komen de gepubliceerde foto’s van de showroom en de streetview virtuele tour ook hier opvallend en professioneel naar voren.

Het toonaangevende bedrijf heeft de ultieme advertentie geplaatst die iedere dag werkt. Think about it, kan jouw showroom nog langer zonder deze extensie naar ieder met het internet verbonden beeldscherm?

De Google Streetview 360 graden fotograaf kan er voor zorgen dat ook uw showroom op Streetview te vinden is!  Zie de voorbeelden hieronder of lees meer over het toevoegen van een virtuele rondleiding  voor desktop en mobiel zoeken.

 

Auto Ventura Goes op Google Maps Street View
Auto Ventura Goes op Google zoekresultaten https://goo.gl/maps/5SmkMMTinrs

 

Auto Ventura Goes op Google Maps Street View
Auto Ventura Goes op Google zoekresultaten https://goo.gl/maps/5SmkMMTinrs

 

Auto Ventura Goes op Google Maps Street View
Auto Ventura Goes op Google Maps Street View https://goo.gl/maps/5SmkMMTinrs

Neem contact op met de fotograaf

Andere onderwerpen zie Google Maps Blog / Street View Blog

Deel dit artikel
Facebooktwitterlinkedinmail
Welke autodealers laten hun showroom overal zien?

Leave a Reply