Hoe foto’s op Google Maps u helpen

De foto’s die MediaSignaal op Google Maps gepubliceerd heeft voor haar klanten zijn al meer dan 7,5 miljoen keer bekeken.

Blue Sakura, Enschede
Deze individuele foto werd inmiddels al veel vaker gezien dan de 40.000 keer (gemeten in augustus 2017)

Foto’s op Google Maps, inclusief 360 graden foto’s, VR, of virtuele tours, uw bedrijf kan niet zonder. Mensen willen weten hoe iets er uit ziet. Als ze een stad verkennen gaan nieuwe potentiële bezoekers op onderzoek uit en dat doen ze met hun mobiel en hun laptop.

De Google gecertificeerde fotograaf kent alle kneepjes van vak en heeft insider SEO tips om nieuwe bezoekers aan te trekken.  We doen alles in 1 keer, foto’s en Google Streetview voor binnen en zorgen dat uw bedrijf sneller gevonden wordt op Google!

Onze tarieven zijn marktconform. Uw investering  in Google Maps fotografie is veel sneller terugverdient dan andere opties. De foto’s blijven hun werk doen, terwijl iedere andere advertentie al lang verdwenen is. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

StreetviewTrustedPhotographer_MediaSignaal_top
Andere onderwerpen zie Google Maps Blog / Street View Blog

Deel dit artikel
Facebooktwitterlinkedinmail
Hoe foto’s op Google Maps u helpen

Leave a Reply