Google Maps Optimalisatie voor retailers

Beste retailer,

Waarom besteed u zo veel geld aan online adverteren terwijl de basis ontbreekt?

De eerste indruk wordt op Google Maps gemaakt. Zorg daarom dus voor professionele Google Maps foto’s, inclusief ‘Streetview voor Binnen’. Lees snel verder voor meer uitleg.

De  klanten voor wie ik foto’s heb gemaakt en deze geplaatst heb op Google Maps doen het goed qua traffic.  Google eens op Dekocay. Mijn foto’s all over de place. Foto’s op Google Maps dus. Die bepalen de eerste indruk van uw klant. En voor de eerste indruk op Google bestaat er maar één kans. Daarom mogen deze foto’s dus niet ontbreken.

Lees verder onder de afbeelding

Decokay Enschede
Sfeerfoto’s, detailfoto;s en 360º foto’s, gemaakt voor Decokay. De dichstbijzijn vestiging van Decokay komt goed naar voren.

Kosten
€250 per locatie is de standaard bulkprijs voor mijn werk als Google gecertificeerde fotograaf. Je krijgt daarvoor niet alleen de ‘Streetview voor Binnen’. Ik maak ook de andere bruikbare foto’s voor op Google Maps. Voor Google Maps Optimalisatie huur je mij in als gespecialiseerde online marketing fotograaf.

Met een landelijke retialklant besprak ik het volgende: “De Google publicatie en bijbehorende effecten blijven bestaan en komen naar voren wanneer mensen gericht gaan zoeken. Vergelijk het eens met andere promotie en advertentiekosten: die komen snel bij het oud papier, terwijl de foto’s op Maps altijd blijven terugkomen.”

Hoe effectief is de eerste indruk?
U vraagt mij, hoe vaak worden de foto’s bekeken? Mijn portfolio aan Google Maps foto’s zijn in totaal meer dan 10 miljoen keer bekeken, dat is veel, maar ik doe dit werk dan ook al meer dan vijf jaar.

Voor individuele locaties is 100.000 x binnen enkele jaren heel normaal. Uitgaande van 500 x per week: als 10% van de potentiële klanten daadwerkelijk langs komt dan heeft u 50 serieuze klanten per week effectief weten te bereiken.

Meer weten? 
Zou het een idee zijn om een keer een afspraak te maken?

Met vriendelijke groet,

Herbert Capelle.
Contactformulier voor offertes en gratis advies

 

Andere onderwerpen zie Google Maps Blog / Street View Blog

Deel dit artikel
Facebooktwitterlinkedinmail
Google Maps Optimalisatie voor retailers