De positieve effecten van Google Maps foto’s

Wat zijn de positieve effecten van foto’s op Google Maps? Voorheen Google Maps Business View, Google Business Photos en Google Bedrijfsfoto’s.

Interesseer uw bezoekers met deze oogstrelende presentatie. Rich media, virtuele tours, video’s etc maken meer indruk dan alleen plaatjes. Bezoekers leren de locatie kennen op een unieke manier. Uit onderzoek blijkt dat potentiële klanten die op deze manier een locatie verkennen eerder geneigd zijn een bestelling te plaatsen of te boeken.

Uw bezoeker blijft langer rondhangen op uw website, vijf keer langer is eerder regel dan uitzondering. Bezoekers die langer op een website blijven zijn eerder geneigd om positief over uw organisatie te gaan denken en zullen eerder een beslissing nemen over een product of dienst. Het verhoogt het vertrouwen van de bezoeker in uw organisatie en motiveert om een bestelling te plaatsen.

Inkomsten gaan omhoog. Uit onderzoek uit de hotelbranche Carlson Group (2003), blijkt dat bezoekers online 135% meer boekingen doen dan bij een hotel website zonder virtuele tour. Ongetwijfeld zal dit ook gelden voor uw locatie.

Een virtuele tour is een krachtig marketing en verkoop instrument. De verbeterde vindbaarheid op alle informatie platforms van Google werkt enorm in uw voordeel.

De investering is snel terugverdiend. Afhankelijk van de branche kan door de toegenomen resultaten de investering in korte tijd worden terugverdiend.

75% van uw bezoekers bekijken ook andere websites, meestal van drie of vier vergelijkbare aanbieders. Met een virtuele tour springt u er uit qua presentatie, transparantie en duidelijkheid. De bezoeker zal zich een goed beeld vormen van uw organisatie en zich deze goed kunnen herinneren. Het verhoogt uw kansen ten opzichte van andere organisaties.

Laat je ook ontdekken!


Grotere kaart weergeven

Andere onderwerpen zie Google Maps Blog / Street View Blog

Deel dit artikel
Facebooktwitterlinkedinmail
De positieve effecten van Google Maps foto’s

One thought on “De positieve effecten van Google Maps foto’s

Leave a Reply