Hotel boeken vanaf je smartphone met 360º Virtual Reality

Met de VR revolutie op het punt van losbarsten kun je als hotel management natuurlijk geen dag langer zonder 360 graden panaromafoto’s op Google Map en Street view. Want de bezoeker gaat met VR op zoek naar hotels en dus Google Maps gebruiken om de hotel kamer te boeken. De Streetview experience oftewel de VR virtuele tour wordt een onmisbaar marketing instrument. Zowel voor Google als Facebook zijn de virtuele tours van de Google Street View Trusted fotograaf de beste optie omdat ze staan voor een professioneel resultaat. Neem contact op voor gratis advies

De Google Streetview 360 graden fotograaf kan er voor zorgen dat ook uw locatie op Streetview te vinden is  Zie de voorbeelden hieronder of lees meer over het toevoegen van een virtuele rondleiding  voor desktop en mobiel zoeken.

Hotel't Lansink Google Maps
Hotel ‘t Lansink Hengelo op Google Maps Streetview https://goo.gl/5qoXW0
Hotel Pension Homeland Amsterdam
Hotel Pension Homeland Amsterdam op Google Maps Streetview https://goo.gl/V6PwAC
Andere onderwerpen zie Google Maps Blog / Street View Blog

Deel dit artikel
Facebooktwitterlinkedinmail
Hotel boeken vanaf je smartphone met 360º Virtual Reality

Leave a Reply