High Quality Streetview foto’s van uw bedrijf. De eerste indruk.

Zelf gewone foto’s maken gaat vaak best redelijk. In theorie kun je zelf ook proberen te prutsen met de camera van je mobieltje om een panoramafoto te maken. Maar om het goed te doen, dat is een stuk gecompliceerder.

Nijhof Schoenen Hengelo
Engbers Lederwaren in Hengelo https://goo.gl/maps/NjfuCrJ6LLx

Als ondernemer wil je goed voor de dag komen bij de 1e indruk. De potentiële klant die gaat ‘Googlen’ komt mogelijk High Quality Streetview foto’s van andere locaties tegen. Van uw terrein of in uw gebouw zijn die er vaak nog niet. Het Google wagentje wijkt niet af van de openbare weg. Dat kunt u echter ook zelf regelen via de Google fotograaf.

De echte 360 graden virtuele tour wordt gemaakt door de gecertificeerde Google Streetview Trusted fotograaf met zijn apparatuur. Hij heeft de tools en technologie die gebruikt worden voor dezelfde Google Streetview zoals u die vindt van uw straat op Google Maps.

De zoekmachine power van “echte streetview foto’s” dragen bij aan de vindbaarheid op Google en bij het zoeken op Google Maps. Uw klant houdt van kwaliteit, het is vaak die eerste knock out indruk waarmee u interesse wekt.

Neem vrijblijvend contact op om het te regelen.

Andere onderwerpen zie Google Maps Blog / Street View Blog

Andere onderwerpen zie Google Maps Blog / Street View Blog

Deel dit artikel
Facebooktwitterlinkedinmail
High Quality Streetview foto’s van uw bedrijf. De eerste indruk.

Leave a Reply