Uw bedrijf op Google Maps en Streetview

Met fotografie op Google Maps en een ‘streetview voor binnen’ laten ondernemers hun bedrijfslocatie zien. Daarmee verhogen ze op effectieve wijze hun zoekmachinewaarde en de vindbaarheid van hun bedrijf.

Herbert Capelle is Google fotograaf met meer dan vijf jaar ervaringen en meer dan 10 miljoen views op Google Maps. Hij staat garant voor een perfect resultaat.

De 360 graden virtuele tour is dezelfde technologie als Google streetview, maar dan handmatig en zorgvuldig uitgevoerd. Daarnaast maak ik ook nog een serie ‘gewone foto’s.’

De foto’s komen te voorschijn bij het zoeken op Google en Google Maps. De link met uw locatie en uw website wordt door Google automatisch gelegd en daardoor wordt uw bedrijf als professioneel en belangrijk geïnterpreteerd. De zoekmachinewaarde van uw bedrijf neemt toe.

U kunt de virtuele tour ook doorplaatsen op uw eigen website en facebook pagina. De gewone foto’s kunt overal voor gebruiken. U bent in 1 keer weer helemaal bij!

Heeft u advies  en meer informatie nodig over digitale marketing, fotografie voor Google Maps? Dan wil ik u graag helpen. Neem gerust contact op

StreetviewTrustedPhotographer_MediaSignaal_top

 

 

Volg ons op
Facebooktwitter